Hvem er jeg

Jeg har malet akryl på lærred i omkring 5 år. Jeg har tidligere malet en del akvarel, med stor fornøjelse, bl.a. med Bente Polano som underviser og inspirator. Men for 5 år siden, fik jeg et malekursus i akrylmaleri som gave, det var et intensivt kursus i Tyrkiet, hvor den århusianske kunstner Niels Frank underviste. Niels Frank grundlagde min glæde for farverne i maleriet, for legen med farveblandinger og legen med både kontraster og harmoni. Ja og siden har jeg kastet sig over akrylmaleri med stor iver og fornøjelse.

Min nuværende underviser Maria Kollerup har åbnet op for tanken om at inspirationskilderne ingen grænser har. For mig betyder det gerne de nære omgivelser, naturen med alle dens former, farver og lyde, de oplevelser jeg har, både store og små, et enkelt ord eller en sætning i et digt, en reklame i et blad, eller bare en farve på et træ der lige har fanget mig.

De tanker jeg gør mig om mine malerier er at jeg gerne vil vise et samspil mellem farver og lys, og gerne sammen med elementer af natur og liv. Når billedet også fortæller en historie, eller får beskueren til at undres eller digte en historie, så kan jeg ikke være mere tilfreds.

Stilmæssigt eksperimenterer jeg en del, nok mest fordi jeg bliver grebet af mulighederne og lysten til at prøve nyt. Jeg fanges ind af glæden og iveren til at kaste sig ud i det nye, men mest bare fordi det er sjovt og spændende. Jeg håber selvfølgelig også indimellem at kunne glæde andre med det der kommer frem.

Jeg har to gange været med til at udstille i Tinghuset i Fredensborg og har haft et par billeder med i fællesudstillinger på både Espergærde og Fredensborg biblioteker.

Hvad fremtiden viser: ”Nu må vi se”.